Paardentram bij het Doktersh没s in Stiens

Paardentram bij het Doktersh没s in Stiens

De landgoederen Dekema State in Jelsum en Martenastate in Koarnjum, en Stinze Stiens, de Vlaskamp-parktuin bij het Doktersh没s vlak bij de oude St. Vituskerk, zijn samen fraaie voorbeelden van historische locaties met een rijke stinzenflora. Het hele seizoen door is er veel te genieten van deze vroege voorjaarsbodes.
Op 7 april 2018 kunt u meegenieten tijdens een 鈥楽tinzenFloraTour鈥 met de Friese paardentram in een volledig verzorgd beleefarrangement.

Programma

Bostulp bij Martenastate

Bostulp bij Martenastate

Bostulp bij Dekema State

Bostulp bij Dekema State

Een gastvrije ontvangst met koffie en oranjekoek vindt plaats bij Pakh没s SOLO in Stiens. Hier begint de StinzenFloraTour met een 鈥榩raatsje鈥 over de cultuurhistorische achtergrond van de 鈥榮tinzenblomkes鈥 en informatie over de 鈥榁laskampt煤n鈥, gevolgd door een stinzenstruin door de tuin. De reis wordt vervolgd met de paardentram naar landgoed Martenastate te Koarnjum waar een wandeling met een deskundige gids u wegwijs maakt in dit park, rijkelijk gevuld met stinzenflora. Bij de T煤nmanswente staat een Fryske lunch klaar. Op Dekema State in Jelsum, een eeuwenoude state met prachtige tuin en bos wordt de rondleiding door de tuinbaas gegeven en vindt een gezellige afsluiting plaats. De paardentram brengt u op de namiddag terug naar de startlocatie te Stiens.

Kosten arrangement: 鈧 49,50 per persoon.
Reserveren is noodzakelijk en kan t/m 2 april via de knop aanmelden hieronder.
Voorwaarden:

Uw reservering is compleet na ontvangst van uw betaling op bankrek. NL 66 ABNA 0447 0342 51 t.n.v. W.H. van聽聽Riemsdijk o.v.v.聽Paardentram.聽In het Pakh没s SOLO is een lift. Er is beperkt toegang voor rolstoelen en men kan gebruik maken van de aanwezige rolstoel.聽

Bezoekadres Pakh没s SOLO: Smelbr锚ge 9, 9051BH Stiens

Data en tijden

  • 7 April 2018
Aanmelden